Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» στην διοίκηση του Νοσοκομείου

ολοι μαζί για την Κέρκυρα
10 Οκτωβρίου 2017 / 10:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή στις 15 Οκτωβρίου, στις 11:00, οι εθελοντές ενεργοί πολίτες της Κέρκυρας δίνουν ακόμα ένα δείγμα προσφοράς στον τόπο τους.

Παραδίδουν στη διοίκηση του νοσοκομείου το αποτέλεσμα της πολύμηνης και κοπιαστικής διαμόρφωσης και δενδροφύτευσης της έκτασης που το περιβάλλει. Στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2017 συγκεντρωθήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου της Κέρκυρας 17 σύλλογοι και ομάδες, συνολικά 300 άτομα και φρόντισαν για την δενδροφύτευση του. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και πολλές Κερκυραϊκές επιχειρήσεις και συμπολίτες οι οποίοι συνέβαλαν στην χορηγία των φυτών και των δένδρων.
Όλο το καλοκαίρι οι εθελοντές του «Ολοι μαζί για την Κέρκυρα», σε συνεργασία με την ομάδα απεξάρτησης, το Νοσοκομείο Ημέρας και μέρος του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, φρόντισαν για την συντήρηση των νεαρών φυτών και δένδρων  και την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν και να απολαύσουν τα δένδρα που φύτεψαν οι συμμετέχοντες και κυρίως τα νέα παιδιά των αθλητικών ομάδων, του σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και των Προσκόπων της Κέρκυρας αλλά και όσοι κερκυραίοι το επιθυμούν.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μεγάλο μέρος της κερκυραϊκής κοινωνίας, έδειξε την αγάπη του στον τόπο του, παραμέρισε τον καταγγελτικό λόγο και την απόδοση ευθυνών και έβαλε πλάτη για να αλλάξει ο εξωτερικός χώρος του Νοσοκομείου μας.