Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επαγγελματίες του Τουρισμού & της Εστίασης κατά του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας

Δημοτικό Συμβούλιο
10 Οκτωβρίου 2017 / 07:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κλείνουν τα καταστήματα στις 5 το απόγευμα οι επαγγελματίες του Ενιαίου Κερκυραϊκού Εμπορικού και Τουριστικού Φορέα, σήμερα, ημέρα συζήτησης του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Ο Φορέας είναι σε συναγερμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Κερκυραϊκός Εμπορικός και Τουριστικός Φορέας, καλώντας παράλληλα τα μέλη του να παραστούν στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Ο Φορέας τάσσεται κατά του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας θέμα που θα συζητηθεί και τα τεθεί σε ψηφοφορία από το Σώμα, χαρακτηρίζοντας τον καταστροφικό για τους επαγγελματίες αλλά και την ποιότητα ζωής στο ιστορικό κέντρο.

Η ανακοίνωση

«Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα όλος ο Τουριστικός-Εμπορικός αλλά και ο κλάδος της Εστίασης θα παραστεί δυναμικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας στο Μον-Ρεπό.Για να μη περάσει ο καταστροφικός ''ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ''
 Ο Ενιαίος Φορέας είναι σε συναγερμό και θα ολοκληρώσει την αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και των κατοίκων του Ιστορικού Κέντρου.
Γιά την Τρίτη δε θα προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ από τις 5 το απόγευμα και μέχρι την λήξη του ωραρίου των καταστημάτων μας για να παραστούν με ευχέρεια ΟΛΟΙ !!!
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ των επιχειρήσεων μας.

Καλούμε επίσης όλους τους Συμπολίτες-Συνδημότες και κυρίως τους ταλαιπωρημένους κατοίκους που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν και να δουλεύουν σε αυτή την αιώνια και παραδεισένια Πόλη, να την υπερασπιστούν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους απέναντι σε μία Δημοτική Αρχή που δεν έλυσε κανένα μεγάλο πρόβλημα του τόπου αντίθετα παραδίδει βορά στα συμφέροντα και τον τελευταίο οικονομικό και αναπτυξιακό πνεύμονα αυτού του νησιού.ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!
 
- ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.
- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ».
 
Για το πρωσ. Δ.Σ.
 
Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος
Χρήστος Κόκκαλης
Γιάννης Ζηνιάτης