Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

250 χιλ € για το οδικό δίκτυο Παξών-Επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας

Παξοί
03 Οκτωβρίου 2017 / 11:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νησί των Παξών επισκέφτηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, μαζί με κλιμάκιο της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων

της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η καταγραφή των αναγκών για τον προγραμματισμό των απαιτούμενων τεχνικών έργων επισκευής και συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της ΠΙΝ και της εξέτασης αιτημάτων πολιτών που έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία.

Το προγραμματιζόμενο έργο εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας για την περίοδο 2017 – 2018 με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.
Την κ. Πανδή και το τεχνικό κλιμάκιο υποδέχτηκαν στο νησί των Παξών οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παξών κα Βούλα Απέργη και Γιώργος Λύχνος, οι οποίοι συνόδευσαν το κλιμάκιο και την Αντιπεριφερειάρχη στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Και οι δύο πλευρές προσδοκούν στη συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου Παξών με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, προκειμένου τα προβλήματα των νησιών των Παξών και των Αντιπάξων να επιλύονται αποτελεσματικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προς όφελος των πολιτών και της οικονομίας των νησιών.