Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαμόγελα χάρισε σε τουρίστες «repeaters» η βράβευσή τους (photos)

Επιμελητήριο Κέρκυρας
01 Οκτωβρίου 2017 / 17:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεκαπέντε περίπου τουρίστες βραβεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1/10 στην «τελετή βράβευσης επαναλαμβανόμενων τουριστών» που έγινε στο Επιμελητήριο.

Την τελετή διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων και η Ένωση Ξενοδόχων.
 
Οι τουρίστες που βραβεύτηκαν επιλέχθηκαν τυχαία. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, εντόπισαν από τους επισκέπτες του τόπου που θα βρίσκονταν στο νησί την ημέρα της εκδήλωσης, όσους έρχονται τακτικά. Έτσι λοιπόν, τους ειδοποίησαν κι εκείνοι ενθουσιάστηκαν.
 
Είναι κάτι που δεν έκρυψαν άλλωστε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εκπρόσωποι των τουριστών, πήραν τον λόγο και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη βράβευση, ενώ δήλωσαν πως αγαπούν τον τόπο, τους ανθρώπους εδώ, αλλά και την κουζίνα μας!
 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Χονδρογιάννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, Περικλής Κατσαρός και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Μπάμπης Βούλγαρης, στους χαιρετισμούς τους, ευχαρίστησαν τους «repeaters» για τη στήριξή τους στο νησί. Ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι προσβλέπουν στο να καθιερωθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.        

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ