Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρθενική νίκη του ΑΟΚΚ (Κ-20) 3-1 την Ξάνθη

ΑΟΚΚ
30 Σεπτεμβρίου 2017 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του ΑΟΚ που είναι πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με πέρσι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και εξασφάλισε τη νίκη τρία λεπτά πριν το τέλος αφού τότε πέτυχε το τρίτο τέρμα και η αγωνία της διατήρησης του ευθραύστου 2-1 έλαβε τέλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κ20 του ΑΟΚ που πήρε αυτό που άξιζε στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας με 3-1 την Ξάνθη. Η ομάδα του ΑΟΚ που είναι πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με πέρσι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και εξασφάλισε τη νίκη τρία λεπτά πριν το τέλος αφού τότε πέτυχε το τρίτο τέρμα και η αγωνία της διατήρησης του ευθραύστου 2-1 έλαβε τέλος.
Η κατοχή μπάλας και η εδαφική υπεροχή του ΑΟΚ καρποφόρησαν στο 34΄ όταν ο Μπάρδος αξιοποίησε σέντρα του Νικολούδη και έκανε το 1-0 σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του νησιού μας που ήταν καλύτερη και ε΄χασε ευκαιρίες στο 74΄ διπλασίασε τα τέρματα και όλα έδειχναν ότι η νίκη είναι κοντά, με τον Νικολούδη να κάνει το 2-0 μετά από σέντρα του Μπάρδου. Όμως η Ξάνθη με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσαπαρή στο 80΄μειώνει σε 2-1 και δίνει άλλο ενδιαφέρον στο παιγνίδι.  Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Νικολούδης βρίσκει τον Ντασίλβα και αυτός κάνει το 3-1 κλειδώνοντας την νίκη για την Κέρκυρα.
Διαιτητές: Τάσης, Κοτόρος, Λιόντος.
ΑΟΚ(Κ. Χριστοφοράκης): Θανασούλας, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης, Χρηστακίεφ, Κέντρος, Νικολούδης, Ντασίλβα, Σπαχίου, Λαμπόγλου, Μπάρδος (έπαιξαν και οι Πέκι, Γιώτας).
Ξάνθη: Τσελεπής, Χσάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Κέβιν, Πεταλλωτής, Οκάν, Ιωάννου, Τσαπάρης, Καλογιάννης (έπαιξαν και οι Στοϊνοβιτς, Δουλγέρης).  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια