Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Ionian Tv βραβεύτηκε ως το κορυφαίο περιφερειακό κανάλι

Ζάκυνθος
24 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:25

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Regional Media Awards το IONIAN σάρωσε τα βραβεία

και απέδειξε ότι δίκαια είναι το κορυφαίο περιφερειακό κανάλι. Το κανάλι κατέκτησε συνολικά επτά βραβεία (τρία GOLD και τέσσερα SILVER) σε διαφορετικές κατηγορίες ενώ πήρε χρυσό στο GRAND TV AWARD για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η επιτυχία είναι μεγάλη για τον Όμιλο, ο οποίος συνεχίζει τα τελευταία χρόνια την σταθερή του πορεία στην περιφερειακή ενημέρωση, έχοντας καταφέρει να αποτελέσει πρωταγωνιστής με την εγκυρότητα και την αμεσότητα του σε όλους τους τομείς, με τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές του εκπομπές και το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.

H «Ημέρα της Ζακύνθου»

Για τον αγώνα και την συνεχή της προσπάθεια βραβεύτηκε η εφημερίδα «Ημέρα της Ζακύνθου» αλλά και το σάιτ imerazante.gr που κέρδισαν δυο βραβεία στα φετινά Regional Media Awards.
Συγκεκριμένα το imerazante.gr κατέκτησε το Gold (χρυσό) για το «H Zάκυνθος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ενώ η «Ημέρα της Ζακύνθου» τιμήθηκε με το Silver (ασημένιο) βραβείο για τα Ένθετα Ειδικής Θεματολογίας που ενισχύουν την ύλη της Ημερήσιας Εφημερίδας.
Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ημέρας της Ζακύνθου» Βασίλης Μούτσιος τόνισε:
«Να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα του imerazante.gr και υποσχόμαστε ότι με εγκυρότητα και αμεσότητα θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σε αυτό που λέμε η ενημέρωση να μην σταματά ποτέ».

Πηγή: Imerazante.gr