Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

απόπειρα ανθρωποκτονίας
20 Σεπτεμβρίου 2017 / 07:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την προφυλάκιση του 49χρονου από την Κέρκυρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 28χρονου, αποφάσισαν ομόφωνα εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την απολογία του την Τρίτη.

Τα δραματικά γεγονότα εξελίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Βιρό και προέκυψαν ως το προϊόν της συμπλοκής ανάμεσα στη μητέρα, τον 28χρονο γιό της της και τον 49χρονο σύντροφό της. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν να τραυματισθεί με κουζινομάχαιρο σοβαρά στην κοιλιακή χώρα ο 28χρονος.
Κατά την ανακριτική διαδικασία, υπήρξαν αντικρουόμενες καταθέσεις ως προς την εξέλιξη του καυγά που κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμού του νέου, χωρίς να προκύπτει ξεκάθαρα αν επρόκειτο για ατύχημα και έτσι εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση του 49χρονου. 

Το ιστορικό

Ο 49χρονος συνοδεία του δικηγόρου του παραδόθηκε το ίδιο βράδυ στην Αστυνομία, η οποία ύστερα από τις μαρτυρικές καταθέσεις που πήρε, συνέταξε δικογραφία εναντίον του για την πρόκληση σωματικών βλαβών. Η Εισαγγελέας, στην οποία οδηγήθηκε το Σάββατο το πρωί, του απέδωσε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

Μετά το συμβάν ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.