Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κ20 του ΑΟΚΚ αντιμετωπίζει ο Αστέρας για το Κύπελλο ΕΠΣΚ

Κύπελλο ΕΠΣΚ
19 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήδη έχουν γίνει τέσσερα ματς για το κύπέλλο της ΕΠΣΚ και η α΄ φάση συνεχίζεται την Τετάρτη 20/9 και ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 23 και 24/9.

Η συμαντικότερη αναμέτρηση γίνεται στον Πετριτή όπου ο Αστέρας αντιμετωπίζει την Κ20 του ΑΟΚΚ, με τους γηπεδούχους να παραμένουν δυνατοί, παρά τον υποβιβασμό τους από τη Γ΄ Εθνική και έτοιμοι να κυνηγήσουν τρόπαια και φέτος και την Κ20 να έχει δώσει ήδη τρία επίσημα ματς και να θεωρείται αγωνιστικά πιο έτοιμη.
Από την άλλη υπάρχει ένα ματς που θα γράψει τη δική του ιστορία. Ο Ιστορικός Όλυμπος που είχε την τελευταία τριετία πρόεδρο τον κ. Καρδακάρη, θα αντιμετωπίσει τη Βολίδα στην οποία ο τελευταίος ήταν στα διοικητικά σχεδόν 30 χρόνια. Ο Όλυμπος με τα τελευταία γεγονότα έχει προβλήματα, δεν έχει έμψυχο υλικό και οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα να μπορέσει να κατεβάσει ενδεκάδα και ζήτησε αναβολή του ματς, κάτι που δεν έγινε και σίγουρα στο παιχνίδι αυτό υπάρχει φαβορί και είναι η Βολίδα.
Τέλος στη Στρογγυλή ο Αστέρας που πήρε την Κυριακή σε αγώνα μπαράζ «προαγωγή» για την Α΄ κατηγορία θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό φέτος ΟΦΑΜ.
    
Το πρόγραμμα

Τετάρτη 20/9 - 16:30
Όλυμπος – Βολίδα
Αστέρας Πετριτή – Κ20 ΑΟΚ
Αστ. Μωραϊτίκων - ΟΦΑΜ
 
Σάββατο 23/9 - 16:30
Αναγέννηση – Κερ. Δραγωτινών
Μ. Αλέξανδρος – Κρόνος
Αυγερινός – Αχιλλέας
Εθν. Περουλάδων – Ηρ. Αγ. Δέκα
Ατρόμητος Άφρας - Οδυσσέας
 
Κυριακή 24/9 - 16:30
Ηρακλής Σφακερών – Παξοί
Κεντ. Αρίλλα – Ομόνοια
Ολυμπιάδα – ΑΕ Φαιάκων
Κοντόκαλι – Αστέρας Σπαρτ.
ΑΕ Καναλίων – Ν. Όλυμπος 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια