Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς τους βασικους ο ΑΟΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδας
19 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:43
Σπύρος Πίκουλας

Χωρίς όλη σχεδόν τη βασική ενδεκάδα (πλην του Γρομητσάρη), των δυο τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 20/9 στις 16:00

στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για το κύπέλλο Ελλάδας στην 1η από τις τρεις αγωνιστικές του ομίλου του.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλησε να ξεκουράσει τους δέκα από τους έντεκα βασικούς θέλοντας να αποφύγει τραυματισμούς και στο Περιστέρι θα παρατάξει μια άλλη ομάδα, με αρκετούς παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα.
Ο θεσμός του κυπέλλου δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα, όμως έχοντας αντιπάλους εκτός του Ατρομήτου δυο ομάδες της Football League και με δύο από τις τέσσερις να προκρίνονται, καλό είναι να προχωρήσει αφού υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα που θα βοηθήσουν την ομάδα.
Σίγουρα η ομάδα πάει στο Περιστέρι για το αποτέλεσμα και για τους παίκτες είναι πολύ μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή τους, αφού έχουν την δυνατότητα να δείξουν την αγωνιστική τους κατάσταση και μέσα από το ματς αυτό να διεκδικήσουν μια θέση και στην αρχική ενδεκάδα της ερχόμενης Κυριακής στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Στην αποστολή για το Περιστέρι ο Αλ. Βοσνιάδης επέλεξε την εξής 18αδα: Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Diogo, Αναστασίου, Αρτυματάς, Βενέτης, Γρομητσάρης, Da Silva,  Κρητικός,  Nunes,  Κόντος,  De Vargas, Γεωργίου,  Τρεπεκλής,  Kevin, Bauman,  Ζορμπάς, Μεληκιώτης.
Πολύ δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το σκεπτικό του τεχνικού σε ότι έχει σχέση με την αρχική ενδεκάδα, αλλά μια πολύ πιθανή είναι με Κουτσαβασίλη στο τέρμα, Αναστασίου, Ντιόγο, Βενέτη, Γρομήτσαρη στην άμυνα, Αρτυματά, Κρητικό σαν αμυντικά χαφ, Nunes, Κόντο στις πτέρυγες και τον Ζορμπά πίσω από τον προωθημένο Bauman ή De Vargas.
Στα ματς αυτά υποχρεωτικά πρέπει να συμμετέχουν και δυο ηλικιακά «μικροί», και αυτοί θα είναι ο Τρεπεκλής και ο Βραζιλιάνος Da Silva, ο 18χρονος μέσος που αποκτήθηκε τελευταία και με την Κ20 κάνει τη διαφορά. Στην τελευταία επίσκεψη του ΑΟΚ στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα πριν λίγους μήνες ο ΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη με 4-1.  Να σημειώσουμε ότι το άλλο ματς του Ομίλου του ΑΟΚ θα γίνει αύριο, Πέμπτη, ανάμεσα σε Σπάρτη και Τρίκαλα. Ο ΑΟΚ τη 2η αγωνιστική θα παίξει εντός με τη Σπάρτη και την 3η εκτός με Τρίκαλα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια