Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

300.000€ για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων

τουριστική προβολή Ι.Ν.
14 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:18

IONIA ΝΗΣΙΑ. Την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έτους 2018-2019, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ ενέταξε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο εντάχθηκε στο ΠΔΕ με κωδικό 2017ΕΠ52200002 προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η χρηματοδότηση έργων και δράσεων που αφορούν την προβολή των νησιών της ΠΙΝ στην τουριστική αγορά του εσωτερικού και εξωτερικού.

“Οι δράσεις της ΠΙΝ στους τομείς της τουριστικής προβολής και της ενίσχυσης της τουριστικής οικονομίας των νησιών μας έχουν αποδώσει καρπούς, γεγονός που είναι παραδεκτό από όλους. Η αλλαγή νοοτροπίας σε σχέση με τα έως τώρα ισχύοντα, η υιοθέτηση νέων, σύγχρονων μεθόδων και δράσεων για την προβολή των Ιονίων Νήσων, η χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου και ο συνδυασμός του τουριστικού προϊόντος με τα προϊόντα της Ιόνιας γης, ήταν εξαρχής ο σχεδιασμός, από τον οποίο δεν παρεκκλίναμε και δικαιωθήκαμε. Η αύξηση των τουριστικών αφίξεων σε όλα τα νησιά της ΠΙΝ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τους τουριστικούς φορείς στις φιλοξενίες δημοσιογράφων και bloggers από γνωστά ΜΜΕ του εξωτερικού, των στοχευμένων αφιερωμάτων στα νησιά μας σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού και της στρατηγικής συνεργασίας μας με την Marketing Greece. Χωρίς περιττές δαπάνες και μεγαλοστομίες, συνεχίζουμε στον επιτυχημένο δρόμο που χαράξαμε, προκειμένου να διατηρήσουμε νούμερο 1 προορισμό τα Ιόνια Νησιά”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.