Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγή ημερομηνίας στον αγώνα αλληλεγγύης μεταξύ ΑΕΛ και Αχιλλέα Νυμφών

Αγώνας αλληλεγγύης
02 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει καθιερώσει η ΕΠΣΚ τον ετήσιο αγώνα που γίνεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο ανάμεσα σε πρωταθλητή Κέρκυρας και κυπελλούχο,

τον ονόμασε «Αγώνα αλληλεγγύης» και τα έσοδα πηγαίνουν στο ταμείο αλληλεγγύης της ΕΠΣΚ που έχει δημιουργηθεί για την οικονομική στήριξη ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν ανάγκη.
Φέτος αναγκαστικά θα αναμετρηθούν  η ΑΕ Λευκίμμης (πρωταθλήτρια) και ο Αχιλλέας Νυμφών, που ήταν φιναλίστ του κυπέλλου, αφού η ΑΕΛ έκανε το νταμπλ. Βέβαια τις ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία λόγω της ανόδου της ΑΕΛ, αλλά σημασία έχει πάνω από να έχει οικονομική επιτυχία το ματς ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο σκοπός του παραπάνω αγώνα. Η Ένωση ενημέρωσε και έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις για το λόγο που πάει το ματς μια βδομάδα αργότερα με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας γνωρίζουμε σε συνέχεια της επικοινωνίας μας ότι μετά την τροποποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας και του αγώνα της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 του Σεπτέμβρη, αλλά και της συμμετοχής της Ε.Π.Σ. στο 2ο τουρνουά Ιονίων Νήσων ο αγώνας Αλληλεγγύης μεταξύ των σωματείων σας ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ-ΑΟ ΑΧ ΝΥΜΦΩΝ μετατίθεται και θα διεξαχθεί το Σάββατο 16  Σεπτεμβρίου, ώρα 17.30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας. Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην επιτυχία της διοργάνωσης».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια