Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ειδικότητα Τεχνικών Δασικής Προστασίας στο ΔΙΕΚ- Ικανοποίηση Εργατικού Κέντρου

Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας
30 Αυγούστου 2017 / 07:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ικανοποίησή του εκφράσει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, το Εργατικό Κέντρο, με αφορμή την ένταξη της ειδικότητας Τεχνικών Δασικής Προστασίας στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Το δελτίο τύπου: 

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η αρωγή του στην πρωτοβουλία του Σωματείου Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης Ν. Κερκύρας για την  ενσωμάτωση της ειδικότητας Τεχνικών Δασικής Προστασίας στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης απέδωσε καρπούς και η δημιουργία του τμήματος είναι πλέον γεγονός.
Η υποβολή αιτήσεων των υποψήφιων φοιτητών του ΙΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, στον ιστολόγιο του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας και συγκεκριμένα μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://diek.it.minedu.gov.gr/
Επίσης, στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το αρχείο που περιέχει αυτήν καθώς και τις υπόλοιπες διαθέσιμες ειδικότητες του Δ.Ι.Ε.Κ. Κέρκυρας:
https://diek.it.minedu.gov.gr/docs/examina_a.xls
Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία θα προσφέρει στους μελλοντικούς αποφοίτους του ΙΕΚ ισχυρή μοριοδότηση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ενώ εν δυνάμει θα ενισχύσει το Πυροσβεστικό Σώμα με καταρτισμένο και αποτελεσματικό προσωπικό σε έναν ζωτικής σημασίας τομέα, όπου ειδικά αυτήν την περίοδο διαπιστώνουμε όλοι με αγωνία τη συγκινητική του δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.
 
Για το Δ/Σ του ΕΚΚ