Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε πέναλτι ο Τουράμ & το ματς ο ΑΟΚΚ - Ήττα στην πρεμιέρα από Πανιώνιο

ΑΟΚΚ
21 Αυγούστου 2017 / 11:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στάθηκε άτυχος και έχασε από τον Πανιώνιο με 0-1, σε ένα ματς που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Σε ένα ματς ποιοτικά μέτριο με αρκετό κόσμο στις εξέδρες (ανάμεσά τους περίπου 70-80 φίλοι του Πανιωνίου), ο ΑΟΚ είχε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες να σκοράρει, δεν το έκανε ούτε στο ματς αυτό, με τον Πανιώνιο απλά να παίρνει  μια επαγγελματική νίκη αν και δεν ήταν καλύτερος.
Η ομάδα του νησιού μας αντιμετώπιζε μια ομάδα πιο έτοιμη λόγω των τεσσάρων αγώνων που έδωσε στην Ευρώπη, αλλά στάθηκε καλά, δεδομένων των αναλογιών, είχε δυνατότητα να προηγηθεί στο σκορ όταν κέρδισε στο 38΄ πέναλτι που εκτέλεσε ο Τουράμ και απέκρουσε ο Κότνικ, μπορούσε δε να πάει και στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, αφού και ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι στο 44΄ όταν ο Αρτινός διαιτητής Κουτσιαύτης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιωάννου στον Λάμπρου (δεν υπήρχε παράβαση), το εκτέλεσε ο Μασούντ, απέκρουσε ο Γιανακόπουλος η μπάλα βρήκε στη συνέχεια το δοκάρι και το 0-0 έμεινε.
Στις αρχές του Β΄ μέρους και στο 53΄ κοιμήθηκε η άμυνα της Κέρκυρας σε κόρνερ από δεξιά, ο Ντουρμισάι από κοντά με κεφαλιά το 0-1.
Ο ΑΟΚ βγήκε πιο επιθετικά στη συνέχεια, άγγιξε το γκολ στο 56΄ σε σουτ από κοντά του Τουράμ, έδιωξε ο Κότνικ σε κόρνερ, ενώ στο 84΄ σε διώξιμο του Μπανανά η μπάλα κόντραρε στον Μεληκιώτη στρώθηκε στον Τουράμ που ήταν μόνος μπροστά στον Κότνικ, έκανε άσχημο κοντρόλ και ο Γκιοατά πρόλαβε να διώξε, το 0-1 έμεινε.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (77' Γκομές), Βενέτης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ντιογκό (81' Βάργκας), Νούνες, Ζορμπάς, Επστάιν (61' Μεληκιώτης), Τουράμ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90'+3' Σαραμαντάς), Μασούντ, Μασούρας (81' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (87' Ταποκό)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια