Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα με Πανιώνιο ο ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
19 Αυγούστου 2017 / 17:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντίπαλος ο Ευρωπαίος Πανιώνιος ο οποίος έχοντας δώσει συνολικά τέσσερις επίσημους αγώνες για το Europa League είναι σίγουρα πιο έτοιμος αγωνιστικά. Όμως από την πλευρά της Κέρκυρας υπάρχει αισιοδοξία ότι ο ΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τους Νεοσμυρνιώτες και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα επιδιώξει.

Στο ματς της Κυριακής που διαιτητής θα είναι ο Αρτινός Κουτσιαύτης, θα βρεθούν αντίπαλοι ο Δ. Ελευθερόπουλος με τον Μ. Γρηγορίου. Βίοι αντίθετοι θα λέγαμε, αφού ο Δ. Ελευθερόπουλος πέρασε από τον πάγκο του Πανιωνίου και ήλθε στον ΑΟΚ για πρώτη φορά, ενώ ο Μ. Γρηγορίου πέρασε από τον πάγκο του ΑΟΚ και πήγε πρώτη φορά στον Πανιώνιο. Όμως θα παίξουν αντίπαλες οι ομάδες και οι τακτικές, σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο ΑΟΚΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τουράμ που είναι τραυματίας, αλλά και ο Γεσίλ (κεντρικός κυνηγός του Πανιωνίου) θα λείψει.
Ο ΑΟΚΚ που εκτός από το πρώτο φιλικό που έδωσε με τον Απόλλωνα στα υπόλοιπα δεν μπόρεσε να σκοράρει, θα φροντίσει αρχικά να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα υπάρχουν λύσεις για το γκολ. Όπως έδειξε και στο τελευταίο φιλικό ο Δ. Ελευθερόπουλος έχει ουσιαστικά καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή και δεν αναμένονται αλλαγές. Ξεκίνησε με τους Κουτζαβασίλη τέρμα, Γκόμεζ και Ντιόγκο Ζ. σαν πλαγίους μπακ, Βενέτη και Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας, με Σιόντη, Μπαλάφα σαν αμυντικά χαφ, τους Κόντο, Επστάιν στις πτέρυγες, τον Ζορμπά πίσω από τον προωθημένο Βάρκας. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ο Κέβιν (αντί Μπαλάφα) και ο Ντουαλά αντί Βάρκας, όπως και ο Νούνες, αλλά αυτά θα τα αποφασίσει τελευταία στιγμή ο Δ. Ελευθερόπουλος με τον βοηθό του Στέλιο Βενετίδη.
Ο κόσμος που πρέπει να βρεθεί στις εξέδρες του ΕΑΚΚ για να ενισχύσει την ομάδα, θα έχει την ευκαιρία με μόλις 5€ να δει το ματς από τη μικρή εξέδρα (τόσο το έχει βάλει η ΠΑΕ) και με 10 από την μεγάλη. Θα είναι από τις 12:00 ανοικτά τα εκδοτήρια και ας μην ξεχνάνε οι φίλαθλοι ότι χρειάζονται ταυτότητα και ΑΜΚΑ για την προμήθεια του εισιτηρίου τους. 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 19/8
Ξάνθη – Λαμία                                                 19:15
Αστέρας Τριπ. – ΠΑΣ Γιάννενα 19:15
Ολυμπιακός – ΑΕ Λάρισα            21:30
Κυριακή 20/8
ΑΕΚ – Παναιτωλικός                       19:15
ΑΟΚ Κέρκυρα – Πανιώνιος          19:15
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ                    19:15
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός       21:30
Δευτέρα 21/8
Ατρόμητος  - Απόλλων                  21:30 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια