Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό στην Ηγουμενίτσα η ΑΕΛ το Σάββατο κόντρα στον Θεσπρωτό

ΑΕΛ
18 Αυγούστου 2017 / 18:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θα μετρήσει τις δυνάμεις της η ΑΕ Λευκίμμης στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό το Σάββατο 19/8 στις 18:30 σε φιλικό ματς. Η ΑΕΛ που σίγουρα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσπρωτίας και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα έχει την ευκαιρία να παίξει ένα ματς με ομάδα της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Σφακιανάκης στα τρία νικηφόρα φιλικά που έδωσε ως τώρα η ομάδα (Κ20 το ΑΟΚ δυο νίκες 3-0 και 4-0 και Θύελλα Κατσικά στα Γιάννενα 2-1) βλέπει με πολύ ικανοποίηση τους παίκτες του να προσπαθούν πάρα πολύ, να δουλεύουν στις προπονήσεις και ένα μήνα ακριβώς πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας των φιλικών αγώνων παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα με μια έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Βέβαια τα φιλικά δεν αποτελούν δείκτη αξίας καμιάς ομάδας, αλλά δείκτη ετοιμότητας και αυτό κάνει και η ΑΕΛ.
Όπως και στα προηγούμενα φιλικά ο Ι. Σφακιανάκης δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και βλέπει ότι έχουν προσαρμοστεί και οι νεομεταγραφέντες, δημιουργεί ένα σύνολο που θα σταθεί με πολλές αξιώσεις στην κατηγορία.
Ευχαριστήριο στον κόσμο
Όπως για τις περισσότερες ομάδες τα έσοδα από ένα πανηγύρι την βοηθάνε στα οικονομικά της, το ίδιο βέβαια συνέβη και με την ΑΕΛ που διοργάνωσε στις 14/8 πανηγύρι  και στήριξε ο κόσμος την προσπάθεια, για το λόγο αυτό και η παρακάτω επίσημη ανακοίνωση του σωματείου:
«Ευχαριστούμε θερμά όσους έδωσαν το παρών στο μεγάλο λαϊκό πανηγύρι που διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο κόσμος της Λευκίμμης έδειξε για άλλη μια φορά την στήριξη του στον σύλλογο μας και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει το Δ.Σ. της ΑΕΛ, ώστε να είναι η ομάδα μας πρωταγωνίστρια».