Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και 10ο παίκτη ο ΑΟΚ… όχι όμως κεντρικό αμυντικό

ΑΟΚΚ
18 Αυγούστου 2017 / 18:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚΚ είναι γνωστό από όταν αποφάσισε να «διώξει» τον Ντιμιτρόφσκι ότι έψαχνε έναν κεντρικό κυνηγό που ως σήμερα δεν μπόρεσε να αποκτήσει, ενώ ο τραυματισμός του Τουράμ έδειξε ότι και ένας καθαρόαιμος κεντρικός κυνηγός είναι αυτό που χρειάζεται.

Προς το παρόν οι δυο θέσεις αυτές δεν καλύφθηκαν, αλλά μπορούμε να πούμε ότι για την θέση του κεντρικού κυνηγού μπορεί να βρει ο Δ. Ελευθερόπουλος εναλλακτικές λύσεις, για του κεντρικού αμυντικού πρέπει η ομάδα να κάνει άμεσα μεταγραφή. Βέβαια της δόθηκε από την ΑΕΚ ο νεαρός Δ. Μελικιώτης δανεικός, μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ως εξής:
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μεληκιώτη υπό τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο 21χρονος επιθετικός, γεννηθείς στις 10 Ιουλίου 1996, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για έναν χρόνο. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία".
Ο 21χρονος Δ. Μελικιώτης, θα πρέπει να παλέψει πολύ για να διεκδικήσει θέση στην ομάδα (ακόμα και στην 18αδα), ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βέροιας, το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έπαιξε 12 ματς ως τις 2/1/2017 που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, που τον χρησιμοποίησε σε ένα ματς. Ένα παιδί που δεν έχει παιγνίδια στα πόδια του και θα μείνει μια σεζόν δανεικός στον ΑΟΚ, παίζοντας σε μια θέση που η ομάδα του νησιού μας έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις (Κόντος, Επστάιν, Παμλίδης, Νούνες, Βάρκας, Μπάουμαν).
Ως σήμερα ο ΑΟΚΚ έχει αποκτήσει και τους Σωτήρη Μπαλάφα, Νίκο Γιαννακόπουλο, Νίκο Κρητικό, Αντώνη Αναστασίου, Ματέους Βάργκας, Άρη Σοϊλέδη, Φάμπιο Νούνες, Ανδρέα Κολοβούρη και Χόναταν Χεσούς Μπάουμαν. Ο Μεληκιώτης είναι δηλαδή το 10ο απόκτημα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια