Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκησε στα Γιάννενα 2-1, η ΑΕΛ την Κατσικά- Την Κυριακή στον Πλάντραφο κόντρα στον ΑΟΚ

ΑΕΛ-Κατσικά
10 Αυγούστου 2017 / 16:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕΛ που είναι στην 3η βδομάδα προετοιμασίας πήγε στα Γιάννενα να δώσει φιλικό ματς με την Θύελλα Κατσικά, το 2ο φέτος (είχε κερδίσει 3-0 το Σάββατο την Κ20 του ΑΟΚΚ) και πήρε μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με 2-1. Στο ματς αυτό ο Γιάννης Σφακιανάκης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δυο βασικούς παίκτες που δεν έπαιξαν το Σάββατο (Βάρελη, Κομνινάκη) και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η ομάδα της Κατσικά ήταν πολύ δυνατή, η ΑΕΛ ήταν πιο έμπειρη και έδειξε ότι ξέρει να στέκεται στο γήπεδο και να παίρνει αποτελέσματα. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Βαρτζιώτη στο 27΄ οι γηπεδούχοι, όμως στο 73΄ ισοφάρισε ο Μυρίλλας και με πέναλτι του Τσεβανέδη στο 80΄έγινε το 1-2.
Να σημειώσουμε ότι αν και έγινε επίσημα μέλος της ομάδας ο Χρ. Γαστεράτος πριν δυο μέρες, έπαιξε βασικός και ήταν πολύ καλός, όπως και ο Κομνηνάκης στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.
Για την ιστορία έπαιξαν με την ΑΕΛ οι Βάρελης,  Γραμμένος, Κουρής, Βασιλάκης, Στέρεφ, Σαμουηλίδης, Κομνηνάκης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος, Βούλγαρης, Θεοδωράκης ενώ έπαιξαν και οι Πανταζής, Μυρίλλας, Ξενίδης.
Η ΑΕΛ την Κυριακή στον Πλάντραφο θα παίξει με τον ΑΟΚ (επαγγελματική ομάδα), με τον Δ. Ελευθερόπουλο να προσανατολίζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν θα παίξουν το Σάββατο στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια