Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους αγαπημένους του Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Παξοί
22 Ιουλίου 2017 / 10:29

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με καταγωγή απ΄τους Παξούς, επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι το νησί που του θυμίζει τα παιδικά και εφηβικά του καλοκαίρια!

Χθες είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο στο Δημαρχείο του νησιού. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα αφού ο Χριστόφορος έχει καταγωγή από τους Παξούς και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.
 
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την εικόνα του νησιού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, τα έργα του Δήμου Παξών, τις παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης των οικισμών κ.α 
Να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος έκανε ευρέως γνωστούς τους Παξούς  στο ελληνικό κοινό  με την πετυχημένη σειρά  " Να με προσέχεις "  (Mega channel 2003 ) .

Τα παιδικά και  εφηβικά του καλοκαίρια "μύριζαν"  πάντα  Παξούς «αφού επισκεφτόταν την γιαγιά του,  την γλυκιά  Μίκα και ψάρευε με τους φίλους του στο μώλο (παραλία) κάθε βράδυ»  όπως θυμάται ο ίδιος .
Συνεχίζει να επισκέπτεται και σήμερα το νησί  σχεδόν κάθε καλοκαίρι, όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις,  έχοντας του  πάντα μια  ιδιαιτερη αδυναμία ενώ η οικογένεια δραστηριοποιειται  επιχειρηματικά στο Γάιο Παξών .
 
«Ευχαριστούμε Χριστόφορε, για ό,τι κάνεις για το νησί σου! », δήλωσε ο Δήμαρχος Παξών