Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχωρεί για Βουλγαρία ο ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
16 Ιουλίου 2017 / 08:13

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκτός αποστολής οι Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου.

Αφού τελείωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας επί κερκυραϊκού εδάφους για την ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, όπως είχε προγραμματιστεί  Κυριακή πρωί, 16 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Τέτεβεν της Βουλγαρίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη διάρκεια του οποίου θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη στις 20/7, με την Ξάνθη  θα παίξει το Σάββατο 23/7, ενώ την Τρίτη 26/7 θα δώσει το τελευταίο φιλικό με τον Πλατανιά.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος και το επιτελείο του εστίασαν κυρίως στην φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και τακτική και έχουν πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για το έμψυχο υλικό της ομάδας. Με βάση αυτά έχουν αφήσει εκτός αποστολής τους Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλο και Γεωργίου που σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται και θα φύγουν από την ομάδα, ενώ αποθεραπεία λόγω τραυματισμού κάνουν οι Κρητικός Ν. και Παμλίδης Γ. με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής για το Τέτεβεν.
Μαζί με την αποστολή και ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης ο οποίος αποδεσμεύτηκε 24/6/2017 από τον Παναιτωλικό και αν πείσει θα μείνει στην ομάδα, έχει ξεκινήσει από τους μικρούς της Παναχαϊκής, έπαιξε στην Καλαμάτα και από το 2014 είναι στον Παναιτωλικό, είναι 25 χρόνων (γεν. 1992) και λογικά θα είναι 3ος πίσω από Κουτζαβασίλη και Γιαννακόπουλο.    
Για το Τέτεβεν θα ταξιδέψουν οι:
Γιαννακόπουλος Ν., Κουτζαβασίλης Φ., Κολοβούρης Ανδρέας (υπο δοκιμή), Diogo Jordao, Αναστασίου Αν., Gomes M.,  Σπίνουλας Σπ., Βενέτης T., Γρομητσάρης Χρ., Ιωάννου Ι., Μπαλάφας Σ., Σιόντης Στ., Epstein Denis, Κόντος Αλ., De Vargas M., Τρεπεκλής Δ., Diogo Kevin, Dualla V., Ζορμπάς Π., Turam R.. Μαζί με την αποστολή πήγαν και από την Κ20 οι Zaimaj A., Mocovilla A., Misku M.  
Η επιστροφή της αποστολής έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου.