Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη η απολογία του 55χρονου που συνελήφθη για ασέλγεια

Ασέλγεια
11 Ιουλίου 2017 / 10:42

Την Τετάρτη θα παραστεί εκ νέου ενώπιον του Εισαγγελέα ο 55χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, πριν προλάβει να ξεφύγει από τις Αρχές.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας κλήθηκε τη Δευτέρα σε απολογία και πήρε 48ωρη προθεσμία ενώ κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 15χρονης, με την οποία ήταν μαζί διακοπές σε ξενοδοχείο της Μέσης Κέρκυρας και την οποία παρουσίαζε ως κόρη του. 

Την αστυνομία ειδοποίησαν υπάλληλοι του ξενοδοχείου, όταν άκουσαν θορύβους και φωνές στο δωμάτιο όπου διέμενε ο συλληφθείς με την ανήλικη. Η 15χρονη παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική προσέγγιση από τον 55χρονο, ομολογία στην οποία βασίζεται η δικογραφία.

Η μητέρα της 15χρονης έχει ήδη συλληφθεί στο Βόλο και κατηγορείται για συνέργεια σε ασέλγεια ανήλικης κατ΄εξακολούθησιν και για παραμέληση ανηλίκου. Θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα για να παρουσιαστεί και αυτή ενώπιον του εισαγγελέα. Αναμένεται σήμερα και θα διερευνηθεί ο ρόλος της στην υπόθεση και το είδος της αμέλειας ή της συνέργειας.