Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέθανε ο Αντώνης (Τώνης) Κωσταγιόλας

πένθη
10 Ιουλίου 2017 / 08:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντώνης (Τώνης) Κωσταγιόλας (86). Υπήρξε όλη του τη ζωή δραστήριος παράγοντας για τα κερκυραϊκά πράγματα, ιδιαιτέρως στον αθλητισμό και το εμπόριο, που υπηρέτησε από διάφορα πόστα, το Επιμελητήριο κα. κοινωνικούς φορείς.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Κερκυραίων. Μαζί με τη δημοσιογράφο γυναίκα του, Μαίρη, ίδρυσαν την περιοδική, κερκυραϊκή εφημερίδα Παλμογράφος. Υπήρξε παίκτης του κρίκετ και παράγοντας του ΚΓΣ, ιδρυτής του Α.Σ. Κόρκυρα. 

Ο Κ.Γ.Σ.

Για τον θάνατό του εξέδωσε ανακοίνωση ο Κερκυραϊκός Γ.Σ.
«Έφυγε από κοντά μας ο ΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΓΙΟΛΑΣ. Άλλος ένας αθλητής μας,που κάνει την αθλητική Κέρκυρα να θρηνεί για την απώλεια του. Μεγάλη μορφή του ελληνικού κρίκετ, από τους λίγους αθλητές με ευγένεια και πολύ αγάπη για το κρίκετ. Κυρία χαρακτηριστικά του η ανθρωπιά, η τιμιότητα, η καλοσύνη και η ηθική.Ο Τώνης ήταν πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη. Η απώλεια του αφήνει τεράστιο κενό. Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος είχε την τιμή να τον έχει αθλητή. Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ το τμήμα κρίκετ του Συλλόγου σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του,αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες για ένα τριήμερο».

Ο Δήμος Κέρκυρας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Κέρκυρας.
«Ο Τώνης Κωσταγιόλας υπήρξε  δραστήριο μέλος της κερκυραϊκής  κοινωνίας,  διετέλεσε  Δημοτικός  Σύμβουλος την δεκαετία του 1990   και ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό.  Υπήρξε παίκτης του Κρίκετ, παράγοντας του Κ.Γ.Σ  και  ιδρυτής του Α.Σ. Κόρκυρα.
Ο Δήμος της Κέρκυρας εκφράζει  θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά του». 
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (10/7) στις 18:30 από το Καθολικό Νεκροταφείο.
Οι Εκδόσεις Ενημέρωση απευθύνουν στην οικογένειά του συλλυπητήρια.