Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια του Δημάρχου στον Κερκυραϊκό Γ.Σ.& τη Χορωδία Κέρκυρας

Δήμαρχος Κέρκυρας
06 Ιουλίου 2017 / 11:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποδεικνύεται ότι η ψυχή και η αγάπη για αυτό που κάνουμε υπερνικά τις αντικειμενικές δυσκολίες, αναφέρει ο Κώστας Νικολούζος στις συγχαρητήριες επιστολές του.

Προς την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του  Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου
Κυρία Ρούσσου
Αγαπητή Λίνα  
Σας συγχαίρω για τις επιτυχίες των αθλητών σας Μαντζουρογιάννη, Νεράντζη, Μονόπωλη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων, που έγινε την 1η και 2 Ιουλίου στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
 
Οι επιτυχίες αυτές προστίθενται στη σειρά επιτυχιών του Συλλόγου σας και του κερκυραϊκού αθλητισμού γενικότερα, που διακρίνεται και διαπρέπει, αποδεικνύοντας ότι στον Αθλητισμό, όπως και στη ζωή, η ψυχή και η αγάπη για αυτό που κάνουμε υπερνικά τις αντικειμενικές δυσκολίες.
 
Παρακαλώ να μεταφέρετε στα παιδιά και τον προπονητή τους Παύλο Σκορδίλη τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις και χαμόγελα.
 
Προς Πρόεδρο και   Δ.Σ. του   Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ 2015
  
Σας συγχαίρω για την αθλήτριά σας Παναγιώτα Δόση που κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος  στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων, που έγινε την 1η και 2 Ιουλίου στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
Παρακαλώ να μεταφέρετε στην ίδια και τον προπονητή της Θοδωρή Δόση τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου για ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον.
 
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος
                                                                                        

Προς Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Χορωδίας Κερκύρας
Κύριε Μεταλληνέ
Αγαπητέ Τάκη
Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Βενετίας «Claudio Monteverdi» (που έγινε από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου)  αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία.

Η πρωτιά αυτή αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στη Χορωδία από τις πολύ μικρές ηλικίες, γνωρίζοντας στα παιδιά το μαγικό κόσμο της μουσικής και του Πολιτισμού.
Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου σε όλους τους μικρούς χορωδούς και, βεβαίως, στη μαέστρο Χριστίνα Καλλιαρίδου. Είμαι βέβαιος ότι θα μας χαρίσετε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
 
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας
 
Κωνσταντίνος Νικολούζος