Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 20η Διεθνής Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων «ΣΙΝΙΕΣ 2017»

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
03 Ιουλίου 2017 / 18:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών πιστός και φέτος στο ραντεβού με την παράδοση διοργανώνει την 20η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων «ΣΙΝΙΕΣ 2017»,

την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στην Ελαιουργεία Σινιών. Η ώρα έναρξης και των δυο ημερών είναι στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη  η φετινή εκδήλωση έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω των 20 ετών συνεχούς τέλεσης της.
Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν:
1. Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος (Σύνολο Κρουστών )
2. Folklorico Paraguay Rekove Group (Παραγουάη )
3. Taipei Grass Mountain Folk Orchestra (Ταιβάν)
4. Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου
5. Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Βορείου Ελλάδος
6. Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής
7. Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης
8. Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
9. Χορωδία Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών «Ο Απόλλων»'
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής:
Πέμπτη 20/07 στον Άγιο Στέφανο Σινιών η χορωδία του Συλλόγου θα ανοίξει εορταστικά το Φεστιβάλ , επίσης θα πραγματοποιηθεί μικρή παρέλαση των ξένων χορευτικών.
Παρασκευή 21 / 07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με τον Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη μας  , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο περιστύλιο των ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.
Σάββατο 22/07 – 2 ημέρα  της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών.
Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , του Δήμου Κέρκυρας , του Επιμελητηρίου Κέρκυρας , την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας . Στήριξη επίσης προσφέρουν οι ακούραστοι εθελοντές του Συλλόγου καθώς και Κερκυραϊκές Επιχειρήσεις.