Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόπηκε η κορδέλα στον Χάρακα

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ
30 Ιουνίου 2017 / 09:59

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Ευχάριστες στιγμές αλλά και μεγάλη συγκίνηση επικράτησαν σήμερα κατά τα επίσημα εγκαίνια της Γέφυρας του Χάρακα, η οποία έγινε πραγματικότητα μετά από 19 χρόνια προσπαθειών και ύστερα από 3,5 χρόνια έργων, που στοίχησαν 7 εκατομμύρια Ευρώ.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος, παρουσία του γ.γ. του Υπουργείου Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα (ο οποίος εκπροσώπησε  τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση), του περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, του αντιπεριφερειάρχη Διον. Τσούκα, της βουλευτού Αφροδίτης Θεοπεφτάτου,  του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρου Γαλιατσάτου, του επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου, του εργολάβου έργου Γιάννη Μαρούλη, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, τοπικών παραγόντων, πρώην πολιτικών και άλλων παραγόντων κ.ά.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος.
Τα εγκαίνια έγιναν στα πλαίσια της εκδήλωσης «Europe in my Region» («Η Ευρώπη στην Περιοχή μου»), ενώ είχε στηθεί περίπτερο ενημέρωσης με ενημερωτικό υλικό και δώρα από την ΠΙΝ.
Κιόσκια είχε στήσει και το PREMIER και οι παραβρεθέντες απόλαυσαν τα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ του καφέ-ζαχαροπλαστείου.