Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προπονητής στον Πανελλήνιο ο Γιαννιώτης

Γιαννιώτης
29 Ιουνίου 2017 / 08:51

ΑΘΗΝΑ. Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική αποφάσισε να κάνει ο Σπύρος Γιαννιώτης, συνεργαζόμενος με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής όλων των εποχών, ο οποίος ολοκλήρωσε πέρυσι την καριέρα του με ιδανικό τρόπο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν καθήκοντα προπονητή στον “σύλλογο των Ολυμπιονικών”, έχοντας σε αυτό το νέο ξεκίνημα τη βοήθεια και την καθοδήγηση του επί σειρά ετών προπονητή του, Νίκου Γέμελου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΓΣ αναφέρει: «Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος με ξεχωριστή περηφάνια ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος θα ηγηθεί του τμήματος κολύμβησης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ένας από τους σημαντικότερους που έχουν περάσει από τη χώρα, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τμημάτων κολύμβησης του συλλόγου μας, θα είναι αυτός που θα βγάλει τα “δελφίνια” του αύριο. Ο Σπύρος Γιαννιώτης έρχεται σ’ ένα ανανεωμένο -από κάθε άποψη- κολυμβητήριο, που πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, που πρόσφατα ανακαινίστηκαν όλοι οι χώροι του, που τα νερά του είναι πεντακάθαρα. Γιατί μόνο οι καλύτερες συνθήκες ταιριάζουν στον καλύτερο του χώρου».