Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργαστήριο ψηφιδωτού του Jean - Christophe Dupperon στα Μαγαζιά Παξών

Εργαστήριο ψηφιδωτού
23 Ιουνίου 2017 / 09:53

ΠΑΞΟΙ. Οι Φίλοι των Παξών διοργανώνουν το πρώτο καλλιτεχνικό εργαστήριο για το καλοκαίρι του 2017 στους Παξούς. Πρόκειται για το εργαστήριο ψηφιδωτού του Jean-Christophe Dupperon, ειδικό του αντικειμένου με έδρα τις Βρυξέλλες, που θα διεξαχθεί μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου στο κήπο της Daniela Sambo στα Μαγαζιά.

Ο Jean – Christophe Dupperon έχει ήδη εργαστεί δημιουργώντας ψηφιδωτά στους Παξούς την περίοδο 2014-16. Οι συμμετέχοντες στο περσινό εργαστήριο υπό την καθοδήγησή του δημιουργήσαν ένα υπέροχο ψηφιδωτό απεικονίζωντας μία μεγάλη λεμονιά γιά τον βορινό τοίχο του περίβολου του παλαίου σχολείου στο Λογγό. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις ειδικές τεχνικές περικοπής και σύνθεσης ψηφίδων και συναφών υλικών και επιπλέον συμβάλουν στον καλωπισμό του νησιού!
 Οι κυρίες Daniela Sambo και Donatela Bruni ως διοργανώτριες του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα είναι παρούσες βοηθώντας και παρέχοντας συμβουλές, καθώς και οδηγίες μεταφρασμένες στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.
 Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε η να λάβετε μέρος σε αυτό το εργαστήριο παρακαλώ επικοινωνήστε με τις: Daniela Sambo: [email protected] - + 32 477 43 77 11, ή την Donatella Bruni: [email protected] + 32 475 91 59 02.
Friends of Paxos, [email protected], http://www.friendsofpaxos.org/