Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις τοπικές Αρχές ενημέρωσε η Ikos για τα πλάνα της στη Δασιά

ikos
15 Ιουνίου 2017 / 18:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον δήμαρχο και εκπροσώπους των Αρχών ενημέρωσε αντιπροσωπεία της Ikos Resorts, για την επένδυση ριζικής ανακαίνισης που κάνει στα πρ. ξενοδοχεία Χανδρή στη Δασιά.

Τα έργα της μεγάλης αποκαθήλωσης έχουν από καιρό ολοκληρωθεί και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένεται η υπογραφή σύμβασης με την κατασκευαστική, που θα αναμορφώσει τις υποδομές στα πρότυπα της εταιρείας. Στελέχη της έχουν εγκατασταθεί, μήνες τώρα, στην Κέρκυρα, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή σε αντίθετη περίπτωση να αποτραπεί εφόσον αξιολογείται ως αρνητική. Στον ιστότοπο της επιχείρησης συμπεριλαμβάνεται ήδη η Κέρκυρα, μαζί με τις δυο ανάλογες εγκαταστάσεις της Ikos στη Χαλκιδική, και πουλάει από τώρα και Δασιά για την προσεχή τουριστική περίοδο. Οι άνθρωποι της λένε ότι τον Μάιο του 2018, η μονάδα θα λειτουργεί κανονικά και σε ψηλά στάνταρ.

O Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ikos Resorts κ.κ. Σταύρος και Ανδρέας Ανδρεάδης και το Δ.Σ της εταιρείας,  είχαν συνάντηση, στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης με τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθούν,  για τη  νέα επένδυση Ikos Dassia.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε  τους κκ. Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη,  καθώς και το Δ.Σ  της εταιρίας,  για την πρωτοβουλία να ενημερώσουν το Δήμο για τα σχέδια του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος,  επίσης  τους ευχαρίστησε για την προσφορά του εξοπλισμού των πρώην ξενοδοχείων “Chandris” στο  Δήμο και την ΠΙΝ και τους καλωσόρισε στην Κέρκυρα.

“Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολούζος   “που θα στηρίξει  την τοπική οικονομία  θα αναβαθμίσει το τουριστικό  προϊόν και θα  ενισχύσει  την απασχόληση, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Μια επένδυση  που θα  ωφελήσει  πολλούς τομείς της οικονομίας πέρα των ξενοδοχείων. Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί στην δημιουργία της νέας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Κέρκυρας ως προορισμού.»
 
Στη συνέχεια  το Δ.Σ. της Ikos παρουσίασε τη φιλοσοφία της εταιρίας και τις πρωτοβουλίες συμβολής της στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και    ενημέρωσε σχετικά με τα  πρώτα σχέδια του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από του παρευρισκόμενους.
 
Από πλευράς Δήμου συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, η Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Μουζακίτη, η Επικεφαλής της Παράταξης "Κερκυραίων Δήμος", Μερόπη Υδραίου.  Από  την Παράταξης "Κέρκυρα να Ζεις", ο κ.  Σπύρος Μωραΐτης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αλέκος Φαιτάς, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Βασίλης Καββαδίας,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Αστικού Πρασίνου, Σπύρος Ασπιώτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος  Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βιομηχανίας & Εμπορίου, Αρης Μπαλής και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ,  Νίκος Κορακιανίτης.
 
Εκ μέρους της Ikos Resorts συμμετείχαν: οι κ. Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος  Ikos Resorts, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ikos Resorts, ο κ. Δημήτρης Κοντός, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών Ikos Resorts, ο κ. Αντώνης Αβδελάς, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ikos Resorts, ο κ. Λεωνίδας Κυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Ikos Resorts, ο κ. Μιχάλης Ζάγκας, Οικονομικός Διευθυντής Ikos Resorts, ο κ. Σάββας Σιδηρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ikos Resorts, ο κ. Γιώργος Σπανός, Διευθυντής Ikos Dassia και η κα. Δέσποινα Τζιντζιού, Επικοινωνιακός Σύμβουλος Ikos Resorts.