Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μένει και ο «Γαμπρός» στον Κρόνο. Αλλαγή δεδομένων με Πετρόγιαννη

ΕΠΣΚ
15 Ιουνίου 2017 / 17:18
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν ο πρόεδρος είναι περισσότερο κύριος από όσο περίμεναν οι παίκτες, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι το φιλότιμο δεν λείπει

και σε όσους έχει κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Κρόνο έδωσε τα χέρια σε ελάχιστα λεπτά. Άλλωστε ο Κρόνος είναι μία ομάδα με άριστη οργάνωση σε όλα και κυρίως μία ομάδα που στοχεύει τίτλους και ψάχνει τους καλύτερους.
Έτσι και ο Δημήτρης Βλάσσης (ο επονομαζόμενος γαμπρός), έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ και θα συνεχίσει να προσφέρει  στον Κρόνο και την επόμενη περίοδο και όπως ο ίδιος δηλώνει «χρωστάμε πολλά στον Πρόεδρο, δε μας χρωστά τίποτε, πρέπει να ξεχρεώσουμε φέτος παίρνοντας πρωτάθλημα και κύπελλο, δε χρειάζονται λόγια, αλλά έργα».
Είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής που συνεχίζει μετά τους Ζάχο, Γραικό, Κονισπολιάτη, Στρατηγό, Ανυφαντή και σίγουρα τις επόμενες μέρες αναμένονται όλοι οι «βασικοί» παίκτες της ομάδας να συμφωνήουν και για την επόμενη χρονιά.
 
«Ανατροπή» με τον αρχηγό
 
Από κει και πέρα φαίνεται ανατροπή δεδομένων για τον αρχηγό της ομάδας, τον 36χρονο Βασίλη Πετρόγιαννη. Οι  πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος Ι. Καραϊσαρλής που εκτιμά αφάνταστα τον Βασίλη, έκανε μια ακόμα προσπάθεια για να του αλλάξει σκεπτικό και να μείνει στην ομάδα. Όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, αφού ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Βασίλη Πετρόγιαννη και κυρίως η εκτίμηση στο πρόσωπο του προέδρου τον «λύγισαν» και όλα δείχνουν ότι οι ανακοινώσεις και τα ευχαριστήρια, θα πεταχτούν στα σκουπίδια. Άλλωστε για τον Βασίλη έγινε μεγάλος «ντόρος», αφού ακόμα και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας των Αργυράδων, τόσο της Κέρκυρας όσο και της Αθήνας είχαν εκδώσει ανακοίνωση-παράκληση στον Βασίλη Πετρόγιαννη να συνεχίσει με τον Κρόνο. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια