Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ, Ποζίδης, Κουλόπουλος και Νάος

ΕΠΣΚ
14 Ιουνίου 2017 / 18:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο σημαντικό Δ.Σ. της ΕΠΣΚ που τελείωσε αργά το βράδυ της Τρίτης 13/6 πάρθηκαν δυο σημαντικές αποφάσεις.

Η μια είναι οι αντιπρόσωποι (τρεις συνολικά έχουν δικαίωμα) που θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣΚ στη Γ.Σ. της ΕΠΟ στο τέλος του μήνα. Προτάθηκαν και με ψήφους 5-3 θα πάνε στη ΓΣ οι Ποζίδης, Νάος και Κουλόπουλος, άπαντες από την παράταση που κέρδισε τις εκλογές του Δεκέμβρη, ενώ προτάθηκε και ο κ. Σουλάνης αλλά δεν πέρασε η πρόταση.
Να σημειώσουμε ότι ήταν απόντες από το Δ.Σ. η Νίκη Σκλαβούνου και ο Γιάννης Μουζακίτης από την πλειοψηφία και ο Νίκος Χρυσικόπουλος από την μειοψηφία. Όμως στην ψηφοφορία ο Σπύρος Λούβρος που εκλέχθηκε από την αντιπολίτευση ψήφισε τις προτάσεις Ποζίδη (με βάση τα ψηφοδέλτια, αφού ο Σπ. Λούβρος φαίνεται σαν να έχει «προσχωρήσει» στην παράταξη Ποζίδη, έχει ψηφίσει θετικά αρκετές προτάσεις).

Προπονητής των μικτών ομάδων ο Άρης Λούβρος

Από κει και πέρα σημαντικό θέμα ήταν η πρόσληψη προπονητή στις μικτές ομάδες, όπου τελικά ανάμεσα σε Άρη Λούβρο και Γρηγόρη Τσιτούρα, επιλέχθηκε ο πρώτος, με την ΕΠΣΚ να βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση γι αυτό: 
«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την πρόσληψη του
προπονητή κ. Άρη Λούβρου για την κάλυψη των αναγκών των Μικτών ομάδων της Ένωσης, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης ανταπόκρισης στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των ομάδων μας.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόσληψη θα γίνει για το χρονικό διάστημα από 16.8.2017 μέχρι 15.1.2018, εκτός αν οι ανάγκες των Μ.Ο επιβάλλουν την επιμήκυνση του διαστήματος αυτού. Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι συνολικά 400 ευρώ, χωρίς να καταβάλλονται επιπλέον δώρα ή επιδόματα».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια