Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην τεχνική ηγεσία της Βολίδας ο Κώστας Νέτης

ΕΠΣΚ
14 Ιουνίου 2017 / 18:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του νησιού τα τελευταία 30 χρόνια είναι ο Κώστας Νέτης, που πλέον πέραν της συμμετοχής του σε αγώνες των παλαιμάχων του Ολύμπου, έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες της Α1,

ενώ  για έναν ολόκληρο γύρο ήταν προπονητής και στον Όλυμπο της Γ΄ Εθνικής το 2014, εκεί που προώθησε πολλά νεαρά παιδιά.
Ο Κώστας ήθελε να δουλέψει σε σωστή και σοβαρή ομάδα, που θα έβαζε το ποδόσφαιρο πάνω από τα αποτελέσματα και θα είχε προοπτική και δεν είπε όχι σε πρόταση του Δ.Σ. της Βολίδας, η οποία σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλώρο, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α κατηγορία.
Ο νέος τεχνικός έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη Βολίδα, είναι έμπειρος, πολύ εργατικός και με πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά. Βρήκε αυτό που θέλει, μια ομάδα με παιδιά του χωριού και της περιοχής, με ακαδημία μέσα από την οποία προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι παίκτες, με Δ.Σ. που βάζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μπροστά και δεν δυσκολεύτηκε να δώσει τα χέρια.
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας όπως συμφωνήθηκε δεν θα είναι απλά για μια σεζόν, αλλά η διοίκηση ελπίζει και πιστεύει ότι η εργατικότητα, η μεθοδικότητα, αλλά και οι γνώσεις του νέου τεχνικού, θα βοηθήσουν να επιστρέψει όχι απλά στην Α1, αλλά και στις κορυφαίες ομάδες του νησιού, αφού η ιστορία της το επιβάλει. Μην ξεχνάμε ότι το 2009 κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, κάτι μοναδικό για τα τότε δεδομένα.      
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια