Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανάγκα και Θεοί πείθονται*

Δημόσιες τουαλέτες
12 Ιουνίου 2017 / 11:55

Οι επαγγελματίες, ιδίως των καφέ, διαμαρτύρονται ελλείψει δημόσιων βεσπασιανών (W.C), ότι τα μαγαζιά τους το καλοκαίρι μετατρέπονται σε δημόσιες τουαλέτες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επαγγελματίες, ιδίως των καφέ, διαμαρτύρονται ελλείψει δημόσιων βεσπασιανών, ότι τα μαγαζιά τους το καλοκαίρι μετατρέπονται σε τουαλέτες. Έτσι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να αντιμετωπίσουν την πίεση και το κόστος από την ανάγκη εκατοντάδων χιλ. επισκεπτών της Κέρκυρας, σε κάθε τουριστική περίοδο. Μέχρι συνδυασμό χρηματοκιβωτίου στις τουαλέτες τους βάζουν, που ανοίγουν μόνο με το password, που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη κατανάλωσης προϊόντων!
«Το μεγαλύτερο μέρος του φετινού, τεχνικού προγράμματος» θα δαπανηθεί στην αποκατάσταση των δημοτικών wc», λέει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Αναστασόπουλος. «Διαθέτουμε περίπου 40 χιλ.  και μ' αυτές θα φτιάξουμε τις βεσπασιανές στον Σαρόκο, την π. Πλατεία, το Μποσκέτο και στο άλσος της Γαρίτσας».
Χρόνος έναρξης εργασιών, αποπεράτωσης αλλά και προϋποθέσεις λειτουργίας (σ.σ. στελέχωση, ωράριο, καθαριότητα), πληροφορίες εντός, κύριον Νίκον...

* Σιμωνίδη του Κείου, 556-468 π.Χ., Αρχαίου ποιητή & συγγραφέα επιγραμμάτων