Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος από τον Κρόνο ο Βασίλης Πετρόγιαννης

ΕΠΣΚ
07 Ιουνίου 2017 / 18:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή του Βασίλη Πετρόγιαννη στον χώρο του ποδοσφαίρου μιλάνε για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή

που όμοιό του δεν έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια, αφού μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της ενδεκάδας, ποιοτικός όσο ελάχιστοι και με ήθος, ευγένεια και αξιοπρέπεια που τον έκαναν αγαπητό και σεβαστό, όχι απλά στις ομάδες που φόρεσε τη φανέλα, αλλά και στους αντιπάλους. Η διαδρομή του μεγάλη και τα τρόπαια που κατέκτησε δεν τα έχει πάρει άλλος Κερκυραίος, μιλάμε για πρωταθλήματα, κύπελλα, Σούπερ Καπ ανόδους και φυσικά μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η κατάκτηση με τη Βολίδα του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος το 2009, πέτυχε μάλιστα και ένα εκπληκτικό τέρμα.
Ο Βασίλης που πέρασε από ΑΟ Κέρκυρα, Όλυμπο, Κασσιώπη, Βολίδα, Συναράδες έπαιξε την τελευταία διετία στον Κρόνο, με τον πρόεδρο κ. Ι. Καραϊσαρλή να τον εμπιστεύεται και να του δείχνει όλη του την αγάπη στην  προσπάθεια της ομάδας των Αργυράδων να φτάσει στη Γ΄ Εθνική. Δεν μπόρεσε να το πετύχει, υπήρχε η θέληση από πλευράς ομάδας να μείνει και φέτος ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, αλλά επαγγελματικοί λόγοι κυρίως δεν του αφήνουν περιθώρια να συνεχίσει στην ομάδα των Αργυράδων.
Έτσι η συνεργασία ολοκληρώθηκε και ο Κρόνος με ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του Κρόνου Αργυράδων ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πετρόγιαννη για την προσφορά του στην ομάδα. Ο «αρχηγός» ξεχώριζε όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος του. Εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Από την πλευρά του, ο Β. Πετρόγιαννης που πέρασε δυο εξαιρετικά χρόνια στην ομάδα των Αργυράδων έδωσε τις δικές του ευχαριστίες δηλώνοντας «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, πρώτα ως άνθρωπο και στη συνεχεια ως πρόεδρο τον κ. Γιάννη Καραϊσαρλή για την άψογη συνεργασία πού είχαμε τα δυο τελευταία χρόνια στην ομάδα του Κρόνου Αργυράδων. Είναι πραγματικά τιμή για το ποδόσφαιρο του νησιού να διοικείται από τέτοιους ανθρώπους που έχουν όραμα, στόχους, φιλοδοξίες και πραγματικά κάνουν τα πάντα για να παρέχουν  σε έναν αθλητή τα αγαθά που χρειάζεται, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του. Πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοικητικό ηγέτη του Κρόνου και γενικά στην οικογένεια της ομάδας των Αργυράδων».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια