Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία του Κερκυραϊκού από τον Κένταυρο

Καποδίστρεια 2017
23 Μαΐου 2017 / 20:13
Σπύρος Πίκουλας

Ήρθε από τη Χαλκιδική για να πάρει μέρος στα «Καποδίστρεια 2017» τμήμα της ομάδας στίβου του ΑΣ Κένταυρου με αποστολή 10 ατόμων,

έχοντας ανάμεσά τους τον σπουδαίο και κορυφαίο Έλληνα, έφηβο σφαιροβόλο Οδυσσέα Μουζενίδη. Η φιλοξενία από τους ανθρώπους του ΚΓΣ που πάσχισαν αρκετές βδομάδες πριν, για την καλύτερη φιλοξενία όλων των αποστολών, ήταν αντάξια της φιλοξενίας των Κερκυραίων και η ομάδα του Κενταύρου δεν έμεινε ασυγκίνητη, αφού εξέδωσε ευχαριστήριο που δείχνει πόσο πραγματικά ικανοποιήθηκαν οι Βορειοελλαδίτες. Το ευχαριστήριο αναφέρει:   
«Ευχαριστούμε πολύ τον Γ. Σ. Κερκυραϊκό για την πολύτιμη φιλοξενία που μας προσέφερε και την προσπάθεια που έκανε για να συμμετάσχουμε στους αγώνες " Καποδίστρεια 2017 ". Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Κ.Νίκο Μόσχο και τον κ. Παύλο Σκορδίλη».
Από την πλευρά του ο προπονητής των επιτυχιών του ΚΓΣ, Παύλος Σκορδίλης, που βοήθησε πάρα πολύ έτσι ώστε να έλθουν αξιόλογοι αθλητές στα Καποδίστρεια,  έστειλε το δικό του ευχαριστήριο στους ανθρώπους του Κένταυρου  και τον επικεφαλής και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ την ομάδα σας, εσένα και τα παιδιά σου(10 άτομα), για την τιμή που μας κάνατε και ήρθατε με τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγο απεργιών κ.λ.π.  Μεγάλη η  χαρά μας  για την  επιτυχία των αγώνων,  του χρόνου θα προσπαθήσουμε για ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Ευχαριστούμε πολύ,  καλή αθλητική χρονιά σε όλους».  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια